Nyhet! Nr 1

Dagens första nya produkt är Fujifilm XF1. Som vi skrivit om tidigare är X-serien omåttligt populär och vi hälsar nya och den mera populistiska kameran XF1 välkommen! Retro, känsla, färg, form och pris som lockar många av oss.

Den delar mycket med befintliga X10, som sensor, vridzoom och säkerligen mycket elektronik. Utseendet är dock betydligt mera tilltalande för oss som gillar design och retro. Vi har redan fått känna och klämma på XF1 i somras och formatet känns helt rätt och färgerna gör kameran levande samtidigt som man lyckats behålla en värdighet, kan man säga så(?), som gör att det skapas ett habegär. Jag tror att du vet vad jag menar.

Nr 1? Ja, vi tror att det kommer betydligt mera nya produkter redan idag...och under veckan då mässan Photokina öppnar. Självklart är vi på plats och rapporterar om alla nyheter direkt från Tyskland. Häng med i Bloggen!