Nyhet! EOS 6D

Nu lanserar Canon sina nyheter för veckan. Det är flera intressanta produkter men vi börjar med den hetaste. EOS 6D. Omryktad och väntad och äntligen här! Det som slår mig först är WiFi och GPS. Det känns 2012!

Onekligen så kommer den här kameran att jämföras med Nikons nya D600. Och det är ju roligt att man nu kan få tag i en fullformatare till ett vettigt pris, redan som nyhet! Ny sensor med 20,2 Mpixel, 11 punkters autofokus, inbyggd GPS och WiFi, ISO-omfång på 100-25600 som är expanderbart till 50-102400 och inte minst, eller jo, faktiskt den minsta EOS med fullformat.

Storleken och vikten är nästan som en EOS 60D vilket gör den perfekt för dig som vill ha fördelarna med fullformat men inte storleken och vikten som varit förknippad med dessa. Autofokusen är enligt Canon den med bästa funktion vid lite ljus som de har i någon modell hittills. Man kan använda GPS för att se vart man varit, göra rutter och självklart se vart olika bilder är tagna.

Säljstart december 2012

Mera information och flera nyheter följer. Häng med!

Canon EOS 6D