Nyhet! Elinchrom

Nu lanserar Elinchrom något mycket intressant, nämligen D-Lite RX ONE, en serie för dig som vill börja med studioljus! Du har tillgång till hela Elinchroms utbud av softboxar, reflektorer, raster och mycket annat.
Till ett attraktivt pris!

Många av oss är sugna på att testa på studiofotografering men det är en hel del att sätta sig in i och svårt att välja. Vi har DÖRR till de som prioriterar priset och de ger goda prestanda för pengarna. Efterfrågan på Elinchrom är stort och nu öppnar sig möjligheterna för en succé.

Så här beskriver Elinchrom själva nya ONE:

D-Lite RX ONE är den enklaste studioblixten som Elinchrom erbjuder. Men låt dig inte luras av det låga priset och kompakta storleken. D-Lite RX ONE har funktioner och prestanda som normalt endast återfinns på betydligt dyrare modeller. Köps i set eller styckvis och kan enkelt användas tillsammans med vanliga kamerablixtar, typ speedlight, tack vare den smarta slavfunktionen Eye-Cell.

D-Lite RX ONE levererar ungefär dubbelt så mycket ljus jämfört med kraftfulla systemkamerablixtar. Uteffekten kan regleras över 5 bländarsteg med 1/10 precision och uppladdningstiden mellan blixtar är endast 0.44 - 1.5 sek. Det reglerbara inställningsljuset, som visar blixtens ljusbild, åskådligör ljussättningen innan exponering.

D-Lite RX ONE har trådlös styrning av triggning och reglering av uteffekten. Med Skyport Transmitter Speed i kamerans tillbehörssko kan blixten utlösas och styras på avstånd upp till 60 meter inomhus. Dessutom kan blixtens funktionener styras från iPhone / iPad / iPod Touch med tillbehöret Skyport WiFi eller från dator med Skyport USB transceiver. Programvaran för PC och Mac finns gratis för nedladdning och ger D-Lite RX ONE fler avancerade funktioner och gör det enkelt att spara ljusinställningar i virtuella studios m.m.

Elinchrom Studioblixtpaket D-Lite RX ONE Softbox Set