Grisigt värre!

Som svar på vårt inlägg igår så har vi fått flera exempel på vildsvin. Johan Mörlin är en av dessa och du ser hans bilder här ovanför. Så här skriver Johan i mailet om sitt fotograferande:

Läste i er blogg om att ni sökte bilder på vildsvin. Jag fotograferar vildsvin en del. Det är oerhört spännande och det är verkligen inga djur att leka med. Man ska ha full respekt för dem. De är ofattbart snabba och man vill inte komma i deras väg. Kända för att ha grinigt humör. Bara en tidsfråga innan svåra tillbud kommer att öka söderut i Sverige. Men, men, spännande och roligt så länge man har kontroll.

Jag använder en 5D Mark III som klarar av det sämre ljuset hyggligt som är då grisarna är som mest aktiva och till det har jag ett Canon 70-200 2,8 IS USM II. Tycker om att komma riktigt nära när jag fotograferar djur så jag klarar mig bra med den brännvidden. De har dålig syn så mitt lövcamoställ kommer väl till pass på nära håll. Hörsel och luktsinne är däremot väldigt väl utvecklat.