D600 på väg!

Har du beställt en Nikon D600? De är redan på väg och det måste vara den snabbaste leveransen efter lansering som skett! Om du inte har beställt en så finns chansen att du kan få din nya fullformatare redan innan helgen!

Om du är lite sugen på en D600, ring oss nu på en gång, 090-200 70 00 så hjälper vi dig så att du kan testa redan till helgen. D600 överraskar med en hög upplösning, ja, D800 och 36 Mpixel är högre, och med ett riktigt trevligt format. Storleken är perfekt för dig som uppskattar låg vikt och kompakthet. Vi har redan känt och klämt och har inget att tillföra än så länge, mer än att det är fantastiskt roligt med fullformat med dessa prestanda till detta pris.

Test kommer inom kort. Bilden ovan visar Magnesium-legeringen på topp, baksida och botten och kompositmaterialet i mitten av D600.