Testa 1D X!

Ibland testar man roligare produkter än andra och 1D X är ju en produkt som vi verkligen väntat på att få fingra lite mera på. Är du en av de som väntar på en 1D X? Då är du en lyckost, för den verkar leverera.

En drömkamera för många av oss, ett yrkesredskap för andra och så ska det väl vara, man ska ha något att se upp till och kanske kunna fylla en dröm en vacker dag, och det kan ju vara en ny kamera för många av oss. Vad är din drömkamera? Skriv gärna en rad om just det.

Angående 1D X så kan vi berätta att ergonomin är grym och att bilder på höga ISO ser otroligt bra ut. Dock är kameran ett förproduktions-exemplar vilket betyder att vi inte får lägga ut bilderna tagna med den. Men snart börjar leveranserna så att vi ska få göra ett utförligt test.

Missa inte vår CANON PRO EVENT den 31 maj. Det sker här i vår Lagershop och du kan fingra på många av Canon värstingar samtidigt som vi har riktigt fina erbjudanden i Lagershopen (Umeå). Du behöver inte anmäla dig, du är hjärtligt välkommen mellan kl 14-18 och du har kanske inte råd att missa detta...