Tävling - Action!

Nu startar vårens häftiga tävling med temat ACTION och det är bilden i fokus - som vanligt! Tävlingen pågår under hela Maj månad så du har ett bra tag kvar att ta din häftigaste bild och att skicka in den till oss. Fri tolkning av temat, så klart!

Det kanske viktigaste - vad kan man vinna? Du har hela prisstegen nedanför och det är säkert några produkter som du själv skulle vilja ha? Tävlingsreglerna är enkla. Du ska ha tagit bilden eller bilderna själv. Skicka in så många bidrag som du önskar. Max 3 MB stora bildfiler skickas in per mail till oss (blogg@cyberphoto.se) i JPG-format. Vi har rätten att använda bilderna i Bloggen. Juryns beslut kan ej överklagas och ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

1:a pris GoPro Hero 2 Outdoor Edition
2:a pris Nikon Coolpix AW 100 (valfri färg)
3:e pris Contour ROAM 1080p
4:e pris JOBO JIB 2
5:e pris Dörr Mini Waterproof HD

SISTA INLÄMNINGSDAG ÄR 31 MAJ 2012. PRESENTATION AV VINNARE SENAST 15 JUNI 2012 (I BLOGGEN).