Nyhet! 8 Mpixel!

Det är inte en kamera egentligen men eftersom mobiltelefonen har blivit den produkt som vi använder oftast när vi vill ta en bild så är betydelsen av kameran i telefonen viktigare än någonsin. Galaxy S III är Samsungs nyaste telefon...

Den alla har som referens idag är iPhone. Är då Galaxy S III en bättre telefon? Vi vet inte ännu men vi kommer att testa Galaxy S III inom kort och då kommer du att kunna läsa testet på vår sida, precis som kameratester. Galaxy kommer med en riktigt vass processor och en stor skärm så förutsättningarna för att det blir en succé finns där. Kameran är på 8 Mpixel vilket med råge räcker för Facebook och andra sociala nätverk - nu hoppas man istället att det blir mindre brus och att den klarar sig bättre i mörka förhållanden. Test kommer!

Boka här:
Samsung Galaxy S III Marble white
Samsung Galaxy S III Pebble blue

/Mathias