Spegelfritt?

Har du börjat snegla på spegelfritt? Eller kanske redan bestämt dig för att skaffa dig en? Vi märker att intresset växer och alltflera väljer en spegelfri kamera så därför kommer vi att testa mer och flera spegelfria 2012 än någonsin tidigare!

Själv kommer jag att testa GX1 med Lumix Leica 25mm F1.4 i helgen, bilder kommer till veckan. Om du har önskemål om tester eller tips om vad vi ska göra för att bättre presentera och visa vad de spegelfria går för så skriv gärna till oss. Antingen via mail eller direkt som kommentar här i Bloggen. Adressen är som alltid blogg@cyberphoto.se.

Tack för den här veckan. Missa inte att kolla in alla helgkampanjer som vi har nu till helgen som tex Pentax K-5, NEX-7 och Fujifilms X-serie och en hel del annat smått och gott.

Vi önskar en trevlig helg!