Nikon D4

Nu har vi Nikon D4 demo på plats efter en hel del väntan. Johannes har lagt vantarna på den direkt för att göra en film som kommer upp inom kort. Intressant är att 16GB XQD minneskort och kortläsare från Sony medföljer.

Det har varit mycket snack om XQD och det är smart och trevligt av Nikon att skicka med ett sådant då det är lite klurigt att få tag i minneskorten och det ger ett extra litet leende på läpparna när man får sitt exemplar. Det medföljer D4 som levereras första 3 månaderna från Nikon. Nu ska vi öppna kartongen, packa upp och börja pyssla om vår lilla nytillkomne vän. Nikon D4.

Vill du känna på Nikon D4 och få testa den så är du välkommen att boka en tid med oss i Umeå. Vi finns på Gräddvägen 5 och du bokar tid genom att maila oss på PRO@CYBERPHOTO.SE. Välkommen till din Nikon PRO Dealer i Norrland!

Vi på CyberPhoto önskar dig en mycket trevlig helg!