Kom igen nu, våren!

När man har en gång fått smaka på våren så vill man inte se snö och känna kyla mera. I nästan hela vårt land har vi fått känna på våren med fina dagar och plusgrader, även här i Umeå. Vad är modet inom foto i vår?

För dig som gillar att köra hoj (som vi gör!) så ska man ha en GoPro eller Contour actionkamera för att vara moderiktig i vår. Köp till ett rejält minneskort så är du förberedd och kan sen njuta hela vinterhalvåret av actionladdade filmer. Ska du på en bankörning eller väljer att köra, låt oss säga det milt, inspirerat, så är en actionkamera ett måste.

Tänk på att många av de tuffare kompaktkamerorna också filmar i Full HD eller HD (1080p alt 720p) så köp till ett fäste så kan man använda dessa också. Då får man samtidigt en bra bildkvalité på stillbilder. Kolla själv när vi filmade med Nikons AW100 i skärgården med Kawasakis 300hk starka vattenskoter. Så vårens mode kort sagt blir action. Mountainbike, skateboard, longboard, kite-surfing, windsurfing, MC, sportbil, fallskärmshoppning, flygning med helikopter, flygplan, ultralätta och massor av andra hobbies - 2012 är action!

GoPro HD Hero2 Outdoor Edition
Nikon CoolPix AW100
Contour HD ROAM 1080p
Jobo HD SPORTS CAMERA JIB 2