Dag på jobbet!

Du kanske har pratat med många av oss i telefon eller per mail men saknar ett ansikte på den du pratat med? Kolla in fliken KUNDSERVICE här ovanför till höger och sedan väljer du OM FÖRETAGET så hittar du bild och beskrivning på oss alla.

På bilden ovan ser du Finbar, Robin, Stefan och Patrik. Den här veckan har vi fullt upp i telefon eftersom frågorna om 5D Mark III och D800 är många. Det är jätteroligt att ha fullt upp och vi vill passa på att tacka för det extra tålamod alla våra kunder visat. Ett stort tack från oss alla. Bilderna är tagna med Nikon D800 och Nikon 50mm F1.4G, en riktigt trevlig kombination.

Nu har jag använt D800 för lite för att ge ett bra svar hur den är i helhet men visst tar den fantastiska bilder. Otrolig prestanda! Det enda negativa är att datorn säckar nästan ihop av bildfilerna - men det lever jag gärna med!

/Tobias