Testing, testing...

Vi testar produkter för fullt och denna vecka har bland annat Sony NEX-7 varit under luppen. Även en surfplatta och mobiltelefon samt några tillbehör har fått sig en genomgång. Du har väl inte missat vår förhandstitt på Nikons nya D800 och D800 E?

För att det ska bli tydligare och enklare så har vi gjort om vår testlogo och även infört en helt ny logo som heter PRISVÄRD. Stämpeln TOPPKLASS guidar dig till de bästa produkterna i varje kategori. BRA KÖP gör dig trygg i att du gör just ett bra köp. PRISVÄRD leder dig till produkter där vi anser att priset gör produkten extra intressant eller till ett bra budgetval.

Det är dock viktigt att du tar dig tiden att läsa testet. Det som ger en produkt BRA KÖP istället för TOPPKLASS kan vara en detalj som kanske inte ens påverkar dig i din användning av produkten. Vi hoppas att våra tester gör att du lättare hittar en produkt som du blir nöjd med. Skulle du ändå inte bli nöjd så är du trygg i att vid handel på internet så har du alltid 14 dagar returrätt.

Vi säger TACK för denna vecka och önskar dig en mycket trevlig helg!

* Canon 1D X och G1 X är nu på gång...första G1 X kommer till veckan!
* Glöm inte att skicka in porträttbilder i helgen!
* Häng med i Bloggen och på vår sajt under närmaste veckorna...det kommer att hända en hel del!