Nyhet! Sony fullformat!

I Japan pågår mässan och utställningen CP+ för fullt och det är en av orsakerna till att det är så mycket lanseringar just nu. Sony har haft förvånansvärt få produkter att visa upp, i alla fall nya, men man har valt att gå ut med att det kommer en ny fullformatare som ska ersätta A900.

A900 var mycket prisvärd vilket också A850 senare blev. Nu är dessa modeller både inaktuella och har lite får många år på nacken för att vara heta, men en efterträdare kommer alltså. Det är tryggt att veta för alla som valt att satsa på Sony Alpha. Vad tror ni, kommer den med den transparenta spegeln?

Dessutom har man lanserat en riktigt häftig optik som gör Sony Alpha mera intressant för många - nämligen en helt ny teleglugg - 500mm F4 med stämpeln G som visar att det här är Top of the line. Vädertätad, snabb och tyst autofokus och rejäl byggkvalité. Vi kan inte säga så mycket mera då Sony släppt väldigt lite information även om Sony säger sig släppa första exemplaren redan i mars månad. Vi återkommer så fort vi har mera information!