Ny hemsida

Som du redan läst tidigare i bloggen så kommer vi att lansera en ny hemsida. Du kommer absolut att känna igen dig och du kommer att hitta lika lätt som förut, men det blir en del designförändringar. Det största skillnaderna ligger i teknologin bakom sidan. Där kommer det funktionsmässigt att bli en hel del trevliga nyheter.

Vi vill att du som vår kund ska få en hemsida som är som du vill ha den. Men hur är den?

Vi skulle verkligen uppskatta om du berättade vilka önskningar och förväntningar du har. Du är varmt välkommen att skriva en kommentar!

Bästa förslaget vinner en fin Focus Nature 8x42 kikare!

Vår "experimentsida" som du ser dimmad här ovanför är nu 1200 pixel bred och centrerad på skärmen. Den funkar bra nerskalad i surfplattor och mobiltelefoner. Nu har vi i och för sig en specialanpassad mobilsajt just för mobiltelefoner vilket du kanske sett om du surfat in till oss på din mobil. Den sajten kommer också att uppdateras.

/Thomas