Nu är den här!

Nu har vi fått G1X i lager och de första går ut till väntande kunder som stått i kö! Väntar du på en G1X? Vill du läsa mera innan du bestämmer dig? Läs testet som Mats redan har gjort - då kommer du nog bli ännu mera sugen då G1X verkligen bevisar sig vara värd pengarna.

För dig som vill få en liten teaser så följer lite av testet här: Canon Powershot G1 X är enligt vår mening den absolut bästa och mest användbara kompakten som går att frambringa just nu i skrivande stund. Med nästan lika stor sensor som systemkamerornas APS-C sensorer (18,7x14mm mot 22,3x14,9mm), och måttligt antal pixlar (14Mpixel), så har Canon äntligen lyckats skapa en kompakt som duger även för ett stort antal fotografer av den kräsnare sorten. Zoomobjektivet presterar mycket bra över hela bilden och på samtliga bländare.

Canon G1 X