Nästa!

Sonys NEX-serie har blivit en populär produkt och vi ser ingen ände på populariteten men däremot har leveranserna eller snarare bristen på leveranser blivit något som gör att NEX haltar. Trots det så är det många som väntar troget.

När Sony lanserade NEX så var det känslan och designen som skapade det mesta intresset. Den var så liten och smidig vilket gjorde många nyfikna och frågorna började att hagla. Nu, en generation senare, har NEX satt sig och de flesta vet vad det är och hur bra de är. Bildmässigt har de presterat mycket väl och man får en mycket kompetent kamera. Dessutom får du en klassisk SONY-känsla på köpet. Du som uppskattar Sonys övriga produkter som TV, Hifi osv vet vad jag menar.

NEX-7 som är vassaste kniven i lådan idag är den som drabbats hårdast av problemen i Thailand. Översvämningarna skapade sådan kaos att vi knappt fått fram några exemplar. Just nu har vi ett fåtal kamerahus på lager så är du sugen på denna fina pjäs, vänta inte, för det är osäkra leveranser ännu.

Läs mera om NEX-7 och beställ ditt exemplar här: Sony NEX-7 svart hus