Black Edition

Nu har vi Fujifilm X100 Black Edition på lager. En begränsad upplaga som andas exklusivitet och känsla på toppnivå. Det här är precis den kamera du vill ha men fundera på om det är värt det. Svaret är nej men samtidigt JA!

Att vara unik är något man gärna vill. Ha något bättre eller häftigare än alla andra. Med X100 Black Edition är risken, eller chansen, stor för att du får vara unik men samtidigt få en supervass produkt. Kameran är mycket bra och tar fantastiskt bra bilder. Att dessutom få den läckra svarta kartongen med de två svarta lådorna, den ena med kamera, väska och motljusskydd och den andra med tillbehör och bruksanvisningar. Jag ryser när jag öppnar lådan - det är känsla!

Blir du sugen? Vi har idag skeppat ut de första exemplaren och det finns några få kvar på lagret. Är det din?

Läs mera här: Fujifilm Finepix X100 black edition - begränsad upplaga!