Välkommen!

Vi har öppet i vår Lagershop till kl 18:00 idag och bor du inte nära Umeå så är webbshopen också öppen idag - hela vägen till kl 24 idag! Vi packar paket för fullt idag så har du beställt av oss under helgen så går ditt paket iväg från oss idag!

Idag är en dag som vi har massor att göra eftersom vi också varit lediga över helgen och det är många som väljer att handla när man är ledig vilket vi är mycket tacksamma för. Du har väl inte missat att du kan köpa en 21 Mpixel fullformatare för 12990kr, Canon EOS 5D Mark II menar jag, och betala i Februari? Du har väl inte missat X100 som vi har i silver för 6990kr och i specialversion (Black Edition) för endast 7990kr. Det är begränsat antal så vänta inte. Du har väl heller inte missat Nikon D300s för 7990kr?

Se till att beställa idag så kanske du har din nya kamera redan imorgon med lite tur! Har du tävlat i Klappjakten nyligen? Håll koll i Bloggen för snart presenterar vi alla vinnare och börjar att skicka ut alla vinsterna! Grattis i förskott till alla 24 vinnare!

Har du några frågor - ring oss eller maila oss så ska vi göra allt för att hjälpa DIG!