Unna dig?

Att ha tillgång till en studio är en lyx och kan man ha det hemma dessutom så vore det ju fantastiskt! Just nu har vi en kampanj på Elinchrom BX-Ri 250 / 250 To Go Set och det är ett mycket bra val för de flesta. Att ta sig in i Elinchrom-systemet ger bra möjligheter att bygga vidare och utvecklas med sitt fotograferande.

Så finns det någon du tycker extra mycket om eller om du vill unna dig själv studioblixtar så är detta ett mycket prisvärt och bra paket. Läs mer och beställa genom att klicka här. Vill du ha en ledtråd till Klappjakten? Produkten där du finner ingången idag hittas på sidan för Kampanjer här till vänster...

Ett tips! Vill du bli inspirerad av blixt och studio-bilder så ta en titt in på elinchrom.com där du finner ett galleri fyllt till bredden med bilder i olika teman, vi valde så klart motorsport, vad väljer du?