OMG!

Eller, jag menar OM-D! Nu har vi återigen paketet med HLD-6, greppet som man bara måste ha till sin OM-D, i lager! Det här är kameran för dig som vill ha det bästa bland spegelfria, för vi gillar den verkligen och den är absolut bland de bästa!

Om det är något du undrar över så vill vi gärna att du ringer oss. Det finns säkerligen en del frågor kring spegelfritt, eller hur? Vi finns för dig, så skicka ett mail till info@cyberphoto.se eller ring oss på 090-200 70 00! Du ska också få en ledtråd till vart dagens ingång till Klappjakten finns: Full HD Video är tufft men jag finns där 4K-filmning finns...

Vinnare 4 december blev Linn Olofsson! Vinsten är Fujifilm XP170, en riktig superkamera som tål det mesta. Så här lyder Linn´s motivering:
Trött på att missa dessa fototillfällen
Då man inte törs ta med systemkameran upp på fjällen
Kallt och kyligt, eller blött och dyigt.
Därför skulle jag bli extra lycklig och det vore kul, att vinna en Fujifilm FinePix XP170 i jul!

Grattis, Linn!