Nu är det brist...

Ja, det låter som klyscha men vi håller på att få slut på GoPro Hero 3 Black Edition och det ser ut att bli rejäl brist i Sverige under nästa vecka så om du vill handla en julklapp bestående av just denna kamera så skynda dig!

Vi har testat GoPro Hero 3 och det är en fantastisk liten pjäs som presterar riktigt bra bildkvalité. För dig som tvekar, gör inte det. Den här kameran används vid TV-produktioner över hela världen idag, även på SVT. Som sagt, är det till julen du vill ha en Black Edition, köp den nu! Du kan läsa mer och boka ditt exemplar om du klickar här. Bara medan jag tog bilden till Bloggen och skrev hit på inlägget så har vi sålt ett par stycken till...

Ledtråd till Klappjakten? Här får du dagens produkt som berättar om sig själv: Jag gör din kamera trådlös och jag kan spara en hel del minnen åt dig. Vem är jag? Klurigt värre, eller listade du ut direkt?