Miniatyr

Just nu kan vi erbjuda Pentax Q - en systemkamera i miniatyr - fast en riktig med riktig optik, för endast 1999kr. Vill du ha dubbla objektiv är det låga 2499kr som gäller. Detta är ett MYCKET begränsat antal så vänta inte...

Se länkarna nedan för att läsa mera. Nu till flera vinnare i vår tävling Klappjakten! Det tar mycket tid att läsa igenom alla hundratals och totalt tusentals svar så vi hoppas att ni har lite tålamod och tävlar på nytt varje dag. Den 5 december vann Jimmy Svensson med följande motivering(IXUS 125): Jag bara måste ha en sådan kamera så jag kan fota min dotters första jul. Kort som jag sedan ska visa för henne och hennes vänner när hon är i tonåren, bara för att retas. Det gäller att planera i tid.

Den 6 december heter vinnaren Lasse Jansson (Nikon S9300) och motivationen lyder: Coola Nikon CoolPix skulle göra mig extra glad i jul för då har jag en klockren julklapp till min näst äldsta dotter som saknar digitalkamera och på detta sätt skulle få en riktigt bra kompaktkamera i händerna (och förhoppningsvis ett ännu större fotointresse.)

Fler vinnare koras inom kort! Lycka till med tävlandet!

Pentax Q kamerahus svart + Q01 8,5/1,9 normaloptik
Pentax Q kamerahus svart + Q01 8,5/1,9 normaloptik + Q02 5-15/2,8-4,5 normalzoom