Julklappstips!

Vi är inte ensamma om att tipsa om julklappar just nu och visst finns det mycket man både vill ha själv men också ge bort! Årets julklapp, hörlurar, är något vi har rätt gott om till riktigt bra priser! Kolla in Beats Solo by dr.dre som vi säljer för endast 999kr just nu.

Beat låter riktigt bra och direkt när man öppnar förpackningen så märker man att det är kvalité rakt igenom. Coola, bra ljud och ett läckert varumärke gör det till en bra julklapp. Dessutom är detta en ledtråd till vart Cybertomten gömt ingången till Klappjakten idag! Dr.dre visar vägen men inte målet, men det är nära! Hoppas att du hittar ingången, hälsa Cybertomten.

Vinnare dag 3 är Martin Nyman som vinner en LowePro Photo Sport 200 AW Orange! Motivering lyder: En 200 AW orange skulle göra min jul så mycket bättre eftersom att jag skulle kunna ta med mig min systemkamera ut på hala klippor eller isiga skogsstigar i jakten på strömstaren vid en bäck - utan att behöva vara orolig för den. Då behöver jag bara oroa mig för om jag själv också kommer hem oskadd från äventyret!

Grattis, Martin!