Hur blev 2012?

Nu börjar året lida mot sitt slut och många börjar titta bakåt för att sammanfatta det. Eftersom det vi arbetar inom, foto, har varit en av de kategorier där det hänt väldigt mycket senaste året - så har många bytt sin utrustning under året. Eller kompletterat. Eller i alla fall börjat fundera på att byta.

Vi kommer att sammanfatta året inom kort på ett roligt sätt, häng med i Bloggen så missar du inget. Höjdpunkter för mig i år var lanseringarna av alla kameror med fullformatssensor. D600, D800, D800E, EOS 5D Mark III, 6D och inte minst D4 och 1D X. Även om lanseringarna av vissa skedde 2011 så är det i år som de kom ut på marknaden och vi har fått testa och använda dessa pjäser. Fullformat kommer starkt nu! En annan nyhet som blev superpopulär är DMC-FZ200 från Panasonic som slog alla med häpnad, drygt 5000kr för en superzoomare och F2.8 hela vägen. Otroligt.

Vad tycker du om 2012 när det gäller Foto och utrustning?

Du kanske vill ha en ledtråd till vart du finner ingången till dagens Klappjakt? Du finner den på en riktig KANON-kamera som är med Topplistan...där hittar du den och chansen att vinna coola prylar. Var den ledtråden nog bra?