GOD JUL!

Vi vill önska dig som följer oss en riktigt God Jul! Patrick Ohlsson, vår VD, vill säga några ord till dig som följer vår sida, handlar av oss, följer vår Blogg eller oss på Facebook och vi vill gärna stjäla någon minut från dig.

Oj oj oj vad tiden går fort när man har roligt. Nu är det jul igen, och då menar jag verkligen igen. När åren går så fort så kan man inte låta bli att reflektera över just varför dom går så fort. Minns ni vad lång julaftonen var när man var liten? Minns ni hur oerhört länge man fick vänta innan tomten äntligen dök upp och minns ni vad man tyckte det var synd om stackars släktingen, pappa eller farfar som alltid missade tomten eftersom han var tvungen att åka iväg och köpa kvällstidningen?

Vi har innerligt kul här på jobbet varje dag och vi älskar verkligen att få ta hand om dig som vår bästa kund. På bilden ovan ser du Lennart, vår alldeles egna tomte som förgyllde dagen för oss med sina kollegor. Nåja, nu är i alla fall julen här igen och jag tror faktiskt att i princip hela vårt avlånga land begåvats med vackert vita landskap detta år. Nu skall jag passa på att i helgen rå om och mysa med mina nära och kära inklusive våra hundar, hästar, katter och höns.

Som man brukar höra klockan 15.00 varje julafton så säger även vi - Från oss alla, till er alla, en riktigt God Jul!

/Patrick

PS. Ledtråden till dagens Klappjakt: Ingången finner du på en lysande produkt som ibland blixtrar till av egen kraft! Klurigt? Vi tror att du hittar ingången om du tänker efter!