Det är svårt!

Visst har man plötsligt ont om bra förslag på julklappar när man väl börjar att handla? Svårt att bestämma sig, eller hur? Här följer några tips som vi själva tycker är riktigt bra! Hoppas att du också gillar dem! Tänk på att du kan handla redan idag men betala fakturan i slutet av februari - det kanske underlättar en del just nu.

Samsung WB850F är kameran som funkar direkt med Facebook och andra applikationer via trådlöst nätverk. En av de bästa produkterna under 2012 tycker vi då den fungerar så bra och enkelt, ger bra bilder och nu dessutom till ett SUVERÄNT pris! 1490kr för den är rena rånet. GoPro har lanserat Hero 3 men vi har en del Hero 2 kvar som vi säljer för 1990kr - grymt prisvärd julklapp för den som vill ha i backen, på skotern eller till sommarens äventyr?

Har du missat att Caterpillar gör mobiltelefoner? Det hade jag i alla fall och även om det inte är samma fabrik som grävarna byggs i så visar varumärket hur tuff de här telefonerna är. Två modeller från 1495kr, det är julklappsvarning till bygg-arbetaren, eller hur! En 8" fotoram att ha i köket på väggen med inbyggd väderstation och en sändare som du sätter på utsidan. Det här är riktigt grymt billigt - 299kr istället för 799kr och den visar bilder med riktigt bra kontrast, tryck och i vettig upplösning. Dessutom snygg!

Till sist får du inte missa Beats som vi skrev om tidigare i Bloggen. Alla som lyssnar på Spotify eller MP3 bör ha ett par Beats. Riktigt skön passform och bra ljud gör att ingen som får dessa blir missnöjd! Nu endast 999kr. Länkar till alla julklappstips hittar du här:

Caterpillar B25 Dubbel sim
Caterpillar B10 Dubbel sim
Samsung WB850F WiFi
GoPro HD Hero2
Jobo Piano 8 Weather PIW008
Beats Solo Black
Beats Solo White