Årets mest efterlängtade?

Förutom julen så var Nikon 70-200 F4 efterlängtad av många. Att kunna få det fina omfånget till ett bättre pris och med bländare F4 efterfrågades till höger och vänster av alla som kör Nikon. Att Canon ensam haft ett så fint sortiment av just detta omfång gjorde saken värre. Men nu när den här!

Läs gärna testet som Mats har gjort, för vi har hittat en del olikheter som överraskade oss! Här följer lite av Mats test: Känns precis lika välbyggd och gedigen som Nikons övriga objektiv gjorda för yrkesbruk. Bra känsla i fokus och zoomringarna. Gummipackning mot kamerahuset tyder på viss vädertätning. Jag gillar också att den är mindre och lättare än storebror f/2,8 VR II, skiljer 690 gram i vikt och 3cm på längden. Objektivet har innerfokusering och växer inte på längden vid fokusering eller zoomning. Medföljande motljusskydd är inte blomformat för dig som undrar.

Läs mera här: Hela testet

Ledtråd till Klappjakten idag: Om du KIKAR runt så finner du ingången. Mitt pris är 695kr! Klurigt nog?