Samsung på besök!

Varumärket som få av oss förknippade med vare sig TV, hemmabio, mobiltelefoner eller kameror för så många år sedan. Även om de funnits med på marknaden så påminner det om tex. Hyundai, ett märke som sålt bilar i Sverige sedan många år men lyckats bli riktigt stora på några få år och bli en referens på många produkter. Koreanerna lyckas just nu.

När det gäller kameror så har Samsung på den senaste tiden hittat trevliga modeller och bra kampanjer. Du får en Galaxy TAB på köpet till en NX-kamera och vem vill inte ha en TAB eller en smartphone från Samsung? När det gäller foto är det lite klurigare men vi ser att Samsung med sina kameror i NX-klassen är på helt rätt väg och att EX2, den kompletta kompakten med F1.4, presterar riktigt, riktigt bra.

Vi tackar för besöket då vi fick se hela utbudet inkl 85mm F1.4, en rejäl optik som verkligen presterar. Har man en TV, ett hemmabio och en mobiltelefon från Samsung - då är det läge att kika in även en kamera från Samsung!

Tips just nu: Samsung NX1000 svart + NX 20-50 mm f/3.5-5.6 ED