Fujifilm - nyheter!

Fujifilm har vi skrivit om många gånger och vi fortsätter att imponeras och attraheras av deras produkter. Stilikonen X100 är något varje fotograf önskar sig och X10 är inget man missat som prylnörd. Men det kommer mera!

Vi kan och får inget knysta om vad som kommer i framtiden men vi tror att X kommer att vara serien för dig som gillar fotografering i än högre grad i framtiden. De modeller som säljs idag, däribland nya X-E1 och storebror X-Pro 1 är fantastiska kameror och har i vissa tester utnämnts till det bästa inom APS-C som man kan köpa. Sensorn är speciell med sin konstruktion och det är helt klart ett framgångsrecept.

Tack för besöket säger vi och till dig som läser Bloggen, missa inte att läsa våra tester på de olika kamerorna från Fujifilm.

Fujifilm Finepix X100
Fujifilm Finepix X100
Fujifilm FinePix X10
Fujifilm X-E1 silver kamerahus + XF 18-55/2,8-4 LM OIS
Fujifilm X-Pro1 kamerahus + Fujinon XF 18/2.0 R