Fredagstipset!

Vi måste tipsa om den här produkten...det är en riktig smart produkt som fungerar mycket väl. Ta din teleoptik och gör om det till en tubkikare! Kenko Lens2scope finns i massor av varianter till de flesta objektiv på marknaden.

Vi testade denna med ett Nikon 70-200mm F2.8 VR II och det fungerade ypperligt skulle vi vilja säga. Den är smidig, kvalitativ och det viktigaste, det ser bra riktigt bra ut. Den här produkten finns både rak och vinklad efter önskemål och behov. Smart. Vi har flera tusen produkter i vårt sortiment så ta dig gärna tiden att rota runt och hitta roliga, spännande och kreativa produkter. Har du kollat in Filter som finns under Fototillbehör här till vänster?

Vi önskar dig en mycket trevlig helg - glöm inte att ta med kameran!

Läs mera om Lens2scope: Kenko Lens2scope för Canon EOS - vinklad vit