MACRO - Vinnare!

Av alla bidrag som vi har fått så ser ni vinnaren här! Den kombinerar en bra exponering med en bra bakgrund, bra komposition och skärpa. Trots lite utfrätt på snäckan så är det en mycket härlig bild. Det som gör den speciellt att det finns någon typ av humor i den, man blir glad av att se den!

Bidraget är inskickat av Renée Karlsson som vinner en Pentax K-30 med Tamron 90mm Macro. En vädertätad och rejäl systemkamera med ett klassiskt objektiv gör det till en mycket fin vinst! Vi vill passa på att tacka Focus Nordic för jury-medverkan och hjälpen att genomföra en så här stor tävling! Medan ni avnjuter bilden så vill vi en sista gång TACKA för att inskickade bidrag. Massor av fantastiska bilder har gallrats till en trio.

GRATTIS alla tre vinnare!

Läs mera om Pentax K-30 här