Känslan!

Att få köpa den där produkten som man längtat efter eller sparat till ger en speciell känsla. Man kan ofta relatera till något man köpte eller fick köpa som ung för då kunde man knappt somna om det var något speciellt man fått.

Kopplingen är inte alltid till priset på produkten. En stamkund köpte en Fujifilm X-Pro 1 av oss för en tid sedan och även om han hade dyrare och exklusivare produkter så är det X-Pro 1 som gav honom den där extra känslan. Fujifilm har gjort sitt jobb och förpackat kameran riktigt snyggt och fått det att kännas som att man bryr sig. Materialval, känsla och färger andas kvalitet och förväntningarna på produkten höjs när man öppnar förpackningen.

Även om X-Pro 1 inte tillhör de lägsta prisklasserna så ger den fantastiskt mycket för pengarna. Kameran är mycket trevlig och man vill inte släppa den ifrån sig när man väl börjat använda den. Fujifilm har hög takt på nya objektiv och tillbehör till X-serien och vi välkomnar dessa då kameran är en av våra klara favoriter. Läs mera om X-Pro 1 här