Nyheter! Panasonic

Panasonic har lanserat en del videokameror och det kommer bland annat en ny häftig toppmodell som heter X900. Flera coola, nya och heta modeller är på väg men priser och leveranser är inte spikade ännu...men vi på CyberPhoto har fått känna och klämma på nyheterna och kolla in vad som skiljer!

X900 imponerar med en mycket bra skärm och en respons på touch-funktionen som sätter en ny standard i klassen. Bra autofokus och spontant känns det som en kanonfin produkt. Utan att grotta in oss på skillnaderna så visar det sig att SD900 är mycket, mycket prisvärd då efterföljaren X900 kommer att kosta ca 4000-4500kr mera och skillnaderna är mindre än skillnaden i priset. Så länge du får tag i SD900 så gör du ett kanonköp. Vill du köpa den redan nu, så klicka här.

Även de nya enklare varianterna har blivit både mindre, lättare och snyggare, som HC-V100. Kolla in storleken, grymt ju!

Panasonic känns som de har hittat rätt även 2012. Sen måste jag berätta, vi har fått se flera nyheter som kommer senare i vår och skulle gärna vilja berätta men det får vi vänta med till ett senare tillfälle. Våren 2012 kommer det många nya & coola produkter som aldrig lanserades 2011...