Motljusbilder med Christian Lundgren

Vi har fått många fina bidrag från Christian Lundgren och därför ställde vi några frågor till honom om sitt fotograferande.
Tack för alla inskickade bidrag!

Christian, mycket vackra bilder! Vad använder du för utrustning?
Jag använder mig av Nikon D5000 som jag tycker är en underbar kamera. Tänkte att jag kör med den tills den mer eller mindre går sönder för att sen byta hus till en D7000. De flesta bilderna är tagna med Sigma 70-200 2.8.

Vad kan du ge för tips till den som vill ta bilder som dina?
Mitt bästa tips är nog egentligen att vara ute i rätt tid för att fånga ljuset när det är som bäst. Antingen tidigt eller sent på dagen. Personligen gillar jag att vara uppe väldigt tidigt för att vänta in soluppgången.

Hur efterbearbetar du dina bilder?
Jag fotograferar i RAW och efterarbetar bilderna i Adobe Lightroom. Vissa bilder efterbearbetar jag mycket men landskapsbilderna är relativt lite justerade.

Vi på CyberPhoto kan rekommendera ett 70-200 F2.8 till kameraväskan. Vi har ett gäng Tamron 70-200 F2.8 till riktigt bra pris med filter på köpet och du kan givetvis beställa Sigma, Canon eller Nikon 70-200 F2.8 också. Men missa inte att läsa mera och se filmen om Tamron 70-200 F2.8.

Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro till Canon AF
Tamron AF 70-200/2,8 Di IF Macro till Nikon AF