Helgens motljus!

Så roligt med alla bidrag som ramlar in till oss just nu! Här ser du bidrag från både Robert Fjällborg och Johanna Fransson. Bra exempel på bilder tagna med motljus som lyfter hela bilden. Skicka gärna in ditt bidrag till oss så har också du chansen att vinna en ny kameraväska fylld med godis!

Johanna skriver så här: Detta föreställer vår förra bock som hette Sting. När jag tog fotot släppte jag lös alla våra getter på stubbåkern och hej vilken fart det blev på dem! Fick en del motljusbilder men jag gillar denna. Tyvärr gick Sting bort i höstas (Oktober) och finns nu inte mera R.I.P Jag har endast höjt kontrasten litegrann med hjälp av kurvor samt skärpa efter förminskning.

Robert har tagit bilden med en Canon EOS 30D och ett Tamron 17-50 F2.8. Den optiken är fantastiskt prisvärd och vi har skrivit tidigare om den men det tål att upprepas. Se till att inte vänta för länge då det kommer att ske prishöjningar på Tamrons produkter framöver.

Grattis, båda två!