Följ med...på test!

Actionkameror är högsta mode och vi har testat modeller i helgen som vi funderar på att ta upp i sortimentet. Det har kommit många nya som vill in på marknaden som idag till största delen består av GoPro och Contour. Hur är de billigare varianterna? Står de sig mot GoPro och Contour?

Vi har testat några fabrikat som vill in på marknaden men efter en helgs testande (hård action med Polaris RZR800!) så visar det sig att GoPro är den som står sig bäst och Contour är också mycket bra. Även den billigare DÖRR står sig mycket bra med tanke på priset och vikten samt smidigheten men ser man till bilden och praktiska värden som hur enkelt det är att fästa och hitta bra vinklar så är GoPro vinnaren på sjöisen. Utan tvekan.

GoPro HD Hero2 Motorsports Edition
GoPro Störtbursfäste
GoPro silikonskydd grå kamoflage
GoPro Ride Hero för cykel- och motorcykelstyren

Kolla in filmerna som vi gjort (som du hittar på produktsidorna). Missa inte att du får med 16GB på köpet just nu...