Drömplatsen!

Bilden är inskickad av Truls i Umeå som är 17 år och han har skickat in flera bidrag men denna fastnade vi för. Kanske inte den bild som tekniskt är fulländad eller fångar uppmärksamheten men visst är kompositionen lite rolig med kullen och trädet?

Däremot så fångas känslan av att löpträna på det här stället. I jämförelse med elljusspåret där hemma så blir man rejält sugen på att springa när man ser löparen och omgivningen. Truls själv berättar: Bilden är från en oförglömlig dag. Jag och min bror var ute och löptränade bland gröna kullar och palmer, det var tidigt på morgonen i Puerto Plata, Dominikansk Republiken. Ljuset var helt fantastiskt och landskapet var magnifikt.

Man kan inte annat än att drömma sig bort när man ser bilden och sen tittar ut och ser meterhöga vallar med snö.

Tack alla andra som skickat in bidrag på temat Motljus. Nu blir det inga flera motljusbilder utan nästa vecka startar vi ett nytt tema.