Tävling avslutad

CyberPhoto fyller 15 år på nätet 2010. Det har vi redan firat med en jubileumsdag samtidigt som vi invigde vår utbyggnation här i Umeå! Ni minns säkert den dagen om ni besökte vår hemsida. Den 24-30 september kommer vi att ha en hel vecka då vi firar vidare, och med 15 år på nätet i bagaget så ska vi också ha en tävling för dig som följer oss på nätet! Du kan vinna nya Nikon D3100 och andra fina Nikon-produkter!

Vi utlyser en fototävling fr o m nu, där temat är:

15

Tävlingsbidragen vill vi ha oss tillhanda senaste 30:e september 2010 till mailadressen blogg@cyberphoto.se och bilderna ska vara i JPEG, GIF eller BMP (max 4 MB). Ev. vinstskatt betalas av dig som vinner och juryns beslut går ej att överklaga.

Se till att inte missa detta tillfälle, då du fritt kan skapa en bild som passar temat. Du får bearbeta bilden så mycket du vill men du måste ha tagit bilden själv och vi ska kunna använda bilden på vår blogg för att presentera vinnaren.

Vi ser fram emot alla bidrag!

/CyberPhoto

PS. Vinnare i föregående inlägg om ditt bästa köp i år, blev Per Stymne och Sara Christensson! Tack för alla bidrag! .DS

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNARE KORAS VECKA 40. TACK FÖR ALLA BIDRAG!