Skrivare - på kampanj!

Tänk att du idag för några tusen kronor i investering kan skriva ut utskrifter i mycket hög kvalité och med beständighet ibland högre än de bästa labben! Jag fick min första färgskrivare 1994 som ett stipendium och det var helt fantastiskt att överhuvudtaget kunna få ut en relativt högupplöst färgbild...hemma! Tyvärr så hade jag knappt råd att fylla på med bläck...

Men nu är skrivarna betydligt snålare, bläck finns att köpa i paketpriser och det har blivit billigare per utskrift hur man än räknar. Just nu har vi starka kampanjer på höjdarskrivarna från Canon, PRO 9000 mkII och PRO 9500 mkII, där du får med patronerna i kartongen, men ytterligare 3st på PRO 9000 och hela 5st vid köp av PRO 9500. Det är ett riktigt bra erbjudande!

Köper du Canons nya multifunktionsskrivare MG6150 eller MG8150 så får du med 100-pack A4 fotopapper, ja, du läste rätt. 100st! Det har ett värde på 249kr. Nu är det höst och det kanske är dags att göra album hemma, göra lite scrapbooking eller rama in sommarens äventyr. Gör det med en Canon skrivare, och missa inte våra erbjudanden som gäller nu.

/Tobias