Samyang i farten!

Vi tog upp Samyang för en tid sedan och det har fungerat mycket bra. Vi diskuterade i morse just om att vi sålt väldigt många, men väldigt lite problem med Samyang proportionellt sett. Samyang överraskade många med väldigt bra priser och roliga produkter. Nu kommer ytterligare några...

Man har nyligen lanserat en 35mm F1.4 optik som ännu inte är prissatt, och nu på Photokina lanserar man både en 14mm F2.8 till Nikon med chip inbyggt för att få EXIF-data m.m. och man lanserar även en version av sin 8mm optik avsedd för filmare! Den kommer till Nikon och Canon från början och är optiskt som den 8mm som redan finns, men med mycket högre kammar på fokusringen för användning med Follow Focus-system.

Årets stora tema på Photokina måste sägas vara video med DSLR och de mindre systemkamerorna, som NEX från Sony, NX från Samsung och G-serien från Panasonic. Olympus kör med sin PEN-serie och man börjar undra. När kommer Canon och Nikon i denna genre?

/Tobias