Produktnyheter! Canon lanserar!

Idag kommer även Canons G12 och SX30 IS. Båda kamerorna har det surrats mycket om på webben och nu är dom officiella! S95 lanserades nyligen och G12 blir en uppdatering / uppgradering från sin föregångare på samma recept. Hybrid IS (som fungerar märkbart bättre!) och HD Video blir de större nyheterna. Hur mycket skiljer bildmässigt gentemot G11? Vi testar så fort vi får ett exemplar i våra händer!

Man lanserar även en SX30 IS, en långzoomare med hela 35x optisk zoom! Ja, du läste faktiskt rätt. Ett omfång på 24-840mm i en och samma kamera. Bara det imponerar! 14,1 MPixel, 720p HD Video och manuella inställningsmöjligheter. Vi väntar verkligen fram emot att få testa SX30 och dess omfång då det visat sig att långzoomare som börjar med vidvinkel under 28mm har haft svårt att hävda sig optiskt. Har Canon hittat vägen?