Panasonic - på besök

Idag hade vi besök av Panasonics nordiska produktchef. Det är mycket trevligt att få besök av en leverantör, som kan visa upp produkter som LX5, FZ100, TZ10, 3D-videokamera och mycket mera häftiga produkter. En sak vi missar när man pratar Panasonic är systemkameror.

Panasonics G2 har fått EISA Award. G2 och G10 är fantastiskt häftiga produkter, och presterar mycket bra bildmässigt och har en autofokus som fungerar ypperligt. Både jag och Thomas blev småkära i GF1, både för storleken, men känslan i kameran är av mycket hög klass. Autofokusen imponerar, hastigheten är bra och Panasonic har gång på gång visat att de kan detta med bild.

Vi fick känna och klämma på nya 3D-videokameran, som jag testat i somras själv, och kan bara säga WOW! Om det är värt en totaltinvestering på fyrtio tusen kronor, det är upp till var och en, men riktigt häftigt är det. Vi fick också känna och klämma på lite hemligheter...

Om du är ute efter en systemkamera. Glöm inte att kolla in Panasonics och Olympus nya koncept innan du bestämmer dig. För de satsar på dessa och har långt framskridna planer för tillbehör, optik och uppdateringar.
Ska du filma är helt klart en G2, G10 eller GF1 ett bra alternativ.

/Tobias