Nytt från Samsung!

Att iPad redan är en framgång fastän den ännu inte officiellt börjat säljas i Sverige säger väl det mesta om att det är en populär produkt. I kölvattnet av iPad kommer nu även konkurrenterna med sina \\ tabletts\\ . Samsung är först ut med Galaxy Tab.

Samsung Galaxy Tab är en fullmatad maskin. Skärmen är på 7-tum (iPad 9,7-tum) och har en upplösning på 1024x600. 1GHz processor och Android 2.2. Batteriet skall klara videouppspelning på 7 timmar. Nice!

En stor skillnad emot iPad är att du kan använda Galaxy Tab precis som en vanlig mobil. Dvs. ringa med den. Dock tror jag inte att detta blir produkten du kommer ha i bakfickan utan hemma i vardagsrummet. Test av Galaxy Tab kommer :)

Äntligen fredag brukar man säga. Detta gäller även denna fredag. Fullt med jobb under veckan gör att helgen känns extra bra. Vi laddar upp oss inför nästa veckas utmaningar. Tills dess får vi önska en riktigt trevlig helg!

// Stefan