Måndag morgon...

En populär låt just nu har Monday Morning som titel, och idag var det måndag morgon, på riktigt! Ibland kan det vara lite jobbigt att starta en ny arbetsvecka men eftersom vi har en kampanj just nu och det har hänt mycket på marknaden på sistone så går vi till jobbet med gott mod just nu!

Missa inte att kolla in dagens Canon produkter till höger, nya varje dag! Jag kan skvallra om specialpriser på Canons fina PRO-skrivare under veckan. Superpris och det medföljer patroner på köpet. Förutom det har vi en systemkamera för 2990kr i kit, och den väntas in på lager idag.

Missa inte heller Nikon D5000 med 18-55 VR optik som vi säljer för 5490kr resten av veckan. Då får du en kompaktkamera med videoinspelning och grymt bra bildkvalité till rimliga pengar, precis som Canon EOS 500D där det medföljer en blixt på köpet, en Canon 270 EX.

OBS! Dessutom är det säljstart för Nikon D3100 imorgon!

Men nya kampanjer kommer fram till 30:e, och känner du att du inte har råd just nu, så har vi en förmånlig finansiering där du kan handla vad du vill delat på 15 månader. Helt utan ränta. Helt utan avgifter.

Hoppas det finns något som passar dig!

/Tobias