LiveView

Att mobiler utvecklas och blir allt mer sofistikerade är inget nytt. Hela tiden matas marknaden med nya begrepp och tekniker. Faktum är att även vi som jobbar med detta har fullt upp med att hålla oss uppdaterade. Vem tyckte inte att det var coolt när första mobilen med färgskärm från Sony Ericsson kom. T68i tror jag modellen hette. 256 färger, wooow! Idag känns det rätt löjligt :)

Även tillbehören utvecklas och kan mer och mer. Sony Ericsson har lanserat en LiveView enhet som kommunicerar med din telefon på ett sätt som känns rätt innovativt. På den kan du kontrollera dina inkommande mail, Facebook uppdateringar osv. Du sätter enheten på skjortan via en klämma eller på handleden likt en klocka.
Systemet är uppbyggt med Android vilket ska göra att det kommer fler smarta widgetar (små program) till enheten. Mycket spännande. Ett stort plus är att den inte bara ska fungera till Sony Ericsson telefoner.

För övrigt så lider många tillverkare inom elektronikbranschen av leveransproblem fortfarande. HTC Desire exempelvis kommer i väldigt små poster vilket gör att den försvinner fort från vårt lager när den väl kommer in. Nästa stora produktsläpp är väl Samsung Galaxy Tab som ser riktigt intressant ut och hösten är fylld med spännande produkter. Häng med!

// Stefan