X10 mini PRO

Vi får mycket frågor om skillnaden mellan X10 mini och X10 mini PRO. Jag har själv använt X10 mini utan tangentbord och det tog inte länge innan jag märkte att det fungerade väldigt bra, även om jag var skeptiskt till att ha en så liten telefon utan tangentbord.

Använder du telefon till väldigt mycket mail, sms och Facebook så kan jag förstå att man väljer PRO-modellen, men ringer du mest, skickar lite sms då och då, så fungerar det mer än väl med modellen utan tangentbord. Med normalstora händer kommer det inte vara något problem, man lär sig fort och telefonen känns intuitiv och smart.

Menysystemen är bra, man förstår lätt vart man ska trycka och klicka, formatet är grymt men det bästa, batteritiden! Jag hade låga förväntningar pga storleken, touch-skärmen och Android men batteriet håller långt bättre än jag kunde hoppas på.

Efter att ha använt telefonen nu ett tag, så kan jag bara säga: Köp!