Ungern - Gokart på hög nivå!

I helgen är vi ett gäng från CyberPhoto som privat åker tillsammans för att titta på Formel 1, och det på en av de roligaste banorna, Hungaroring i Ungern. Banan beskrivs som gokart för F1, då förarna måste köra aktivt nästan hela varvet utan längre raksträckor där man hinner vila både fysiskt och mentalt.

Efter helgen kommer självklart bilder och en reseskildring, och kamerorna som följer med blir nog Leica M9 och Nikon D3 eller D3s. Jag tar med en kompaktkamera, och funderar på att testa en Casio långzoomare, speciellt för att se om man kan göra något roligt av möjligheten till höghastighetsfilmning. Lennart på lagret är mycket F1 intresserad men det blir första gången live för honom, och jag ser fram emot hans första reaktion, för jag vet hur jag reagerade första gången...

/Tobias