Sommar - läge för ett hett erbjudande!

Värmen är påtaglig, även här i norra delarna av Sverige. Fler ställen hade mellan 32-35 grader igår, och nätterna kallas tropiska, och det känns! Personligen försöker jag njuta av detta så gott det går, för det är inte mer än 3 månader kvar och man kanske får skrapa rutan på morgonen...tragiskt, men också charmen!

På sommaren så gifter sig många fler än på vintern, och många av er har säkert fotograferat ett bröllop i sommar, eller ska göra det. Själv tog jag bilderna vid min svägerskas bröllop på midsommarhelgen. Vigseln var lite mer okonventionell och enkel, och mitt mål var att skapa varma, genuina bilder på gäster och vänner som ler, skrattar, umgås och trivs. Så att bilderna ska visa hur kul och trevligt det verkligen var. Det tycker jag själv är det viktigaste inför ett fotojobb, att sätta ett mål redan innan. Att med hjälpa av bilderna skapa en berättelse utan ord. Klicka på bilden för större.

Vad tycker du är viktigt och inte att förglömma? Kommentera gärna!

För dig som läser bloggen och är sugen på en systemkamera, så missa inte att vi har Canons EOS 450D just nu för 4990kr med kitoptiken 18-55. Köper du med 75-300 objektivet också så är priset 6590kr. För bloggläsarna så har man extra förmånen med hela 500kr ytterligare rabatt om du använder koden eos450d när du beställer!

/Tobias