Sommar & fiske

Vi har ju ett stort sortiment utav fiskeprodukter nuförtiden. Välj fliken Hobby & Fiske så hittar du det mesta i fiskeväg på den sajten! Varför ska man köpa Shimanos produkter? Av egen erfarenhet vet jag att det inte finns många rullar som i motsvarande pris kan matcha känslan, kvalitén och balansen i en Shimano-rulle. Shimano har lyckats göra mycket välbalanserade haspelrullar, när flera konkurrenter inte fått samma balans, ibland inte ens i dubbelt så dyra produkter.

Många på CyberPhoto fiskar själva väldigt mycket. Ralph, Stefan, Tommy, Markus m.fl. fiskar ofta och åker iväg på fiskeresor till bland annat Norge och atlantfiske. Vi har en del erfarenhet och kunskap, men om du har tips till oss just vad gäller fiskesortiment, tips om produkter eller annat relaterat till detta, hör gärna av dig per mail till blogg@cyberphoto.se.

Ett tips till säsongen är ett nytt spö. Beastmaster-serien du hittar hos oss är väldigt prisvärd, högkvalitativ och fina detaljer. Till den behövs bara din rulle och en ny fin lina...självklart har vi allt det!

Lycka till med fisket!